PRAMISTAR

Substanta activa : PRAMIRACETAMUM

Substanta activa: PRAMIRACETAMUM

Categoria Terapeutica T1: PSIHOANALEPTICE

Prospect medicament PRAMISTAR


Pramistar (pramiracetam) 600mg comprimate

DESCRIERE:
Principalul ingredient al PRAMISTAR este pramiracetam, un produs farmaceutic cu efecte nootropice. In studii experimentale s-a dovedit a fi eficace în îmbunătăţirea memoriei şi a capacităţii de învăţare.
Pramiracetam este eficace pentru a ameliora atenÅ£ia, capacitatea de invatare, memoria, orientarea spaÅ£io-temporală şi, în ansamblu, performanÅ£a mentala.
Acest medicament are un efect calmant, care nu influenţează activitatea la nivelul sistemului nervos autonom. Actiunea sa este uşor dizinhibitoare şi antisedativa.
Studiile clinice au demonstrat că, atunci când se administrează la pacienÅ£ii care suferă de declin cerebral uşor sau moderat, provenit din inaintarea in vârstă, pramiracetam este eficace în a ameliora atenÅ£ia, capacitatea de invatare, memorie, orientare spaÅ£io-temporală şi, în ansamblu, performanÅ£a mentala.
Studii toxicologice la animale au arătat că oamenii au un nivel de toleranţă de 1200 mg pe zi de tratament, timp de până la un an.
INDICATII:
Pramistar este recomandat la varstnici pentru tulburari de atentie sau memorie de natura degenerativa sau vasculara
POSOLOGIE:
Doza recomandată este de 1 comprimat de 600 mg de două ori pe zi, dimineaţa şi seara.
Efectele clinice nu vor aprea înainte de 4-8 săptămâni de tratament.
CONTRAINDICAÅ¢II:
Hipersensibilitate individuala la componente. Probleme renale grave.
REACÅ¢II ADVERSE:
Pramiracetam este, de obicei, bine tolerat. Cu toate acestea, la pacientii deosebit de sensibili, au fost observate următoarele reacţii adverse uşoare: nervozitate de natura psihomotorie, insomnie, disforie, gastralgie şi pirozis.
Următoarele efecte adverse au fost de asemenea observate, deşi mai puţin frecvent: ameţeli, tremur, incontinenţă urinară şi fecala, confuzie, greaţă, anorexie, xenostomia (senzaţie de uscăciune a gurii), crampe.
ATENÅ¢IE:
În caz de insuficienţă renală uşoară până tulburări, acest produs trebuie să fie luat cu precauÅ£ie şi cu un dozaj suficient de redus.
AVERTISMENT:
Femeile nu trebuie să utilizeze acest produs daca sunt sau cred ca ar putea fi însărcinate.
ReÅ£ineÅ£i că toate nootropicele sunt sinergice între ele şi cu alte produse de nutriÅ£ie a creierului. Când se combina aceste produse, dozele individuale trebuie pentru a evita posibile reacÅ£ii adverse de greaţă şi dureri de cap.
Nu utilizaţi acest produs dupa data expirării indicată pe cutie.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
AMBALAJ:
Cutie de 20 de 600 mg, comprimate filmate.
 
 
Sfaturile, sugestiile si alte informatii prezentate in site-ul revistamedicala.info au scop informativ. Acestea nu se pot substitui unui consult medical specializat. Pentru diagnostic si tratament consultati medicul !

Ultimele articole

Linkuri